Ecopura

Graag stel ik me eerst aan je voor! Leuk om kennis te maken, mijn naam is Hanneke Haites. Ik ben de oprichtster van Ecopura.

Met mijn bedrijf Ecopura maak ik 100% natuurlijke, no-nonsense verzorgingsproducten. Dit is opgesplitst in twee lijnen: home & personal.

Omdat het tijd is om terug te gaan naar de basics. De tijd voordat we allemaal rare chemische ingrediënten zijn gaan toevoegen aan onze persoonlijke verzorgingsproducten en onze schoonmaakmiddelen.

Terug naar de tijd waarin verzorging echt verzorgde. Terug naar de tijd waarin je de ingrediënten gewoon kunt uitspreken. Terug naar echtheid.

Als tegengeluid, omdat er zo veel chemische troep wordt gebruikt terwijl dat helemaal niet nodig is. Al die chemie heeft ook zo veel consequenties voor moeder aarde. Dagelijks spoelen we ontzettend veel chemicaliën uit schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorging en make-up door het riool. Dit moet gezuiverd worden om weer schoon drinkwater te krijgen. Als ik naar de toekomst kijk denk ik dat water één van de belangrijke speerpunten wordt.

Nu kunnen we al een verschil maken, door met betere producten onszelf, de was en ons huis schoon te maken. Zonder compromis!

Ik wil laten zien dat moeiteloze verzorging op natuurlijke basis wel kan. Iets dat veilig is voor jezelf, je kinderen, huisdieren én het milieu. Dat het niet veel tijd kost of vervelend is maar juist snel en gemakkelijk is zodat jij je bezig kunt houden met de dingen die voor jou belangrijk zijn.