Festival B 2019, Treugblik

Een groene loper die ‘welkom’ zegt, met buiten de Gezonde Huiskamer voor een leefstijlcheck, binnen coaches/therapeuten om je verder op weg te helpen, een markt vol met enthousiaste standhouders met de mooiste producten, met in de zalen sprekers van formaat met lezingen over hoe we met zorg voor voor bodem, boeren, bijen en biodiversiteit, jouw buik en onze aarde gezond(er) kunnen maken en houden. Bekijk de foto’s hieronder voor een indruk. Wij vonden het een fantastische dag. Ben je er volgend jaar ook bij? Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Filmverslag Festival B 2019

Fotoverslag Festival B 2019

Programma 2019

20 oktober | De Lawei Drachten

Met medewerking van heel veel partijen hebben we een prachtig aanbod kunnen samenstellen. Met sprekers zoals Jan Terlouw, Rens Kroes, Rineke Dijkinga, Juglen Zwaan en vele anderen staat het programma als een huis. Leg een bodem voor je gezondheid: laat je inspireren en kom naar Festival B! Hier vindt je het volledige programma. Of lees meer over onze sprekers of standhouders.

Partners Festival B 2019

Festival B is mede mogelijk gemaakt door Provincie Fryslan en gemeente Smallingerland, in kind bijdragen van organisatoren, sprekers, deelnemers en vrijwilligers.