festival b

Over de bodem van je gezondheid

Over Festival B

Festival B, over de bodem van je gezondheid. Wil jij meer weten over voeding & gezondheid en over de rol van de bodem daarin? Wil jij je sterker, gezonder en energieker voelen?

Kom dan op 13 oktober a.s. naar Festival B in Stadsschouwburg De Lawei in Drachten en ontdek hoe de bodem, boeren, bijen en biodiversiteit de basis zijn van jouw gezondheid en tevens zorgen voor smaakvol eten, een beter klimaat, een duurzaam voedselsysteem en last but not least blije mensen want dat worden we hier allemaal van.

Waar en wanneer?

Waar: De Lawei in Drachten | Laweiplein 1, Drachten
Wanneer: zaterdag 13 oktober 2018
Start eerste lezing: 9.45 uur
Opening markt: 10.15 uur

Wie organiseert Festival B?

De organisatie is in handen van Marlise Vroom (Vroom’s Communicatie), Arien de Korte (Suikerzout) en Harmien Haan (Harmien Haan) en valt onder auspiciën van de stichting Symphony of Soils. Voor de Stichting Symphony of Soils betekent het dat ze hiermee invulling geven aan de ambitie om naast het symposium Symphony of Soils op 11 oktober a.s. in 2018 ook een publieksevement te organiseren. ‘Prachtig dat dit nu gebeurt’, aldus Theo Mulder voorzitter van de Stichting Symphony of Soils.

Festival B maakt onderdeel uit van de Soil Food Week van 9 – 13 oktober a.s. waarin naast de dag van de duurzaamheid en een diner van de toekomst op het Ecomunity Park in Oosterwolde het symposium Symphony of Soils (op 11 oktober) en het International Seminar Organic Farming and our Future Food System (op 12 oktober) plaatsvinden.