Maak kennis met onze sprekers...

Rens Kroes

RensKroes.com

Van jongs af aan heeft Rens Kroes meegekregen dat eerlijk en onbewerkt eten je echt voedt. Later vanuit haar werk in de obesitaskliniek kwam Rens in aanraking met de psychische kant van eten. Begin 2013 begon ze met bloggen over haar liefde voor gezond eten en drinken. Haar blogs werden een groot succes en al snel startte ze haar eigen voedingspraktijk. Naast haar 5 boeken van ‘Powerfood’ totRens – Mijn lifestyle guide’ begon ze in augustus 2018 haar eigen online winkel: de Powerfoodies Market. De webshop bevat kwalitatieve, duurzame, lekkere producten én recepten, informatie en tips.

Het doel van Rens is te inspireren en je meer bewust te maken van de keuzes die je kunt maken in je eigen leven. Ze hoopt dat je vervolgens vanuit die bewustwording kunt gaan handelen en dan een zo happy and healthy mogelijk leven voor jezelf en de wereld om je heen creëert.

Op basis van een aantal keyfactoren: Good Vibes, Relax, Food Filosofie, Beauty, Beweging, Home en Planet richt ze haar leven zo bewust en positief mogelijk in en hoopt ze mensen te inspireren. Ben jij benieuwd naar wat haar bron van inspiratie is, of kun je zelf wel wat inspiratie of tips gebruiken? Kom dan naar de Question & Answer-sessie tijdens Festival B.

De lezing van Rens Kroes start om 11.00 uur in Zaal 1.