Zeepfabriek Suver

www.zeepfabrieksuver.nl

Wij zijn Sita en Johanna Veenstra; 2 zussen, volop bezig met het op de markt brengen van onze eigen handgemaakte, (h)eerlijke biologische zepen. We maken onze zepen op basis van plantaardige, biologische oliën, en met natuurlijke geur- en kleurstoffen. Door onze zorg voor de wereld, hebben onze zepen een duurzaam karakter: onze zepen zijn vrij van palmolie en parabenen en onze verpakking is geheel plasticvrij.

Naast onze passie voor duurzame producten, vinden wij het heel belangrijk dat ook mensen die het minder goed hebben getroffen een kans op een beter bestaan krijgen. Daarom willen wij hen ook graag mee laten profiteren van de verkoop van onze zepen en doneren wij een gedeelte van onze winst aan een goed doel.

We vinden het een eer dat we ons mogen aansluiten bij de rij van standhouders op Festival B! Hopelijk treffen we u daar; we zouden het ontzettend leuk vinden wanneer u een stuk (h)eerlijke zeep van ons koopt, zodat ook u kunt meehelpen aan het wegwassen van armoede in de wereld!

NB: fotograaf Anouk Wubs Photography